N.O.W® Yoga Pants - 7/8 - Mid Waist Skinny- Foldable Waist - Biker-Style - Black Denim - Black Seam - J7N

NOWY5MF305ORG - J7N

Pris mva 25 % | 0 %

NOK 1,575.00
INGEN EKSTRA KOSTNADER! Prisen inkluderer alt med frakt, toll og mva.
Check the lowest price The current campaign price is valid until further notice.
The lowest price of the product in the last 30 days was NOK 1,575.00.

Størrelsesguide

  • 14 dagers returrett! 14 dagers returrett!
  • Den offisielle Freddy-butikken i Norge! Den offisielle Freddy-butikken i Norge!
Smaller in fit True to size Bigger in fit

Andre farger

N.O.W.® PANTS - Perfekte bukser for #impossiblemovements

Her kommer N.O.W.® Bukser - den perfekte denimbukse som passer til en hver anledning! N.O.W.®-buksene føles like komfortable som leggings og ser like fine ut som jeans! Denne nye modellen med lommer og skjulte beltehemper passer fint til hverdagen, men takket være det bi-elastiske materialet kan du også bruke dem til trening! Det føyelige og myke materialet gir buksene en tett og behagelig passform. Med N.O.W.® Pants finns det ingen #impossiblemovements!

To ganger så elastisk, garantert behagelig passform!

N.O.W.® Bukser er laget av et nytt 100% bi-elastisk materiale. Dette innovative materialet strekker seg i to retninger, og gjør det dobbelt så elastisk som et tradisjonelt elastisk stoff som bare trekker seg i en retning. Takket være dette blir buksene enda mykere, mer komfortabel og mer behagelige uten å bli rynkete. Det lette og myke stoffet tilpasser seg kroppen din og gjør at buksene har en perfekt passform.

N.O.W.® Pants - #impossiblemovements med stil

Det bi-elastiske materialet er føyelig og holdbart, og sømmene er forsterket. Dette gjør at N.O.W.® Pants passer perfekt til enhver anledning. Buksene ser ut som et par klassiske jeans med sine fem lommer og er derfor en trendy og allsidig bukse du bare må ha i garderoben.

N.O.W.® Pants er tligjengelig i to forskjellige modeller: Skinny och Straight. Begge modellene har skjulte beltehemper og kommer med et belte som har en Freddy-tekst på. Buksen har tre lommer foran og to lommer bak. Det er en glidelås og to knapper foran.

Data-ark

Midje
Mid waist
Benlengde
7/8
Leg
Skinny
Kategori
N.O.W.® PANTS
Farge
Svart

Spesifikke referanser

ean13
8058278694065
upc
61046200

What makes N.O.W.® unique?

Five practical pockets

Incredibly comfortable

Usually denim fabric stretches only one way, making it feel stiff and uncomfortable. Our ultra-soft bi-elastic fabric, on the other hand, stretches in several directions and doesn't restrict your movements.

Hidden belt loops allow you to wear your favourite belt