Klarna

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

Klarna Checkout inkluderer alle Klarnas betalingsmetoder: Betal nå (kort, bankoverføring og direktebetaling),  Betal senere (faktura) og Del opp (delbetaling). Klarna tilbyr også sesongkampanjer du kan velge å ta del av. - alltid trygt og raskt!

Hva er en Klarna faktura?

Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Fakturaen vil ha en betalingsfrist på 14 dager og den aktiveres når varen sendes fra lageret vårt.

På fakturaen din finner du all betalingsinformasjonen du trenger: kontonummer, forfallsdato og referansenummer. Bruk alltid fakturaens referansenummer når du betaler. Dette vil sikre at betalingen din er på riktig faktura. Fordi alle fakturaene våre har egne referansenummer, er det ikke mulig å betale mer enn én faktura med ett referansenummer.

Hvordan fungerer det med delbetaling?

Du kan enkelt konvertere din faktura til delbetaling ved å logge inn på Klarna-kontoen din eller i Klarna-appen. Når du velger å dele opp betalingen på en faktura eller å betale i ditt eget tempo, samles dine kjøp med Klarna på én faktura. Du kan også velge å delbetale dine kjøp direkte i Klarna appen. Du vil da motta en månedsfaktura i slutten av påfølgende måned med et minstebeløp, og du kan når som helst betale inn hele beløpet.

Slik fungerer Klarnas "Kjøp nå - betal senere" -kampanje

Noen ganger tilbyr vi kampanjer som lar deg utsette betalingen i 1-3 måneder uten ekstra kostnader.

For eksempel med julekampanjen, kan du handle i hele november og desember og betale først i begynnelsen av februar - helt rentefritt. Du får dessuten alle kjøp med julekampanjen samlet på én og samme faktura. Når du velger en kampanjefaktura, sender vi deg en kredittavtale via e-post. Den første kredittavtalen du gjør med Klarna vil bli sendt til hjemmeadressen du oppga.

Du kan også betale kampanjefaktura i avdrag, i så fall betaler du for kjøp i ditt eget tempo i henhold til de grunnleggende vilkårene for den fleksible avbetalingen. https://www.klarna.com/no/vilkar/.

Villkår

Ved å bruke Klarna Checkout-tjenesten godtar du vilkårene og betingelsene for Klarna AB (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), som du kan finne i kassen.

Du finner Klarnas kundeservice HER. Telefonsupport for spørsmål angående fakturaen din er: 21 01 89 91.

Kredittsjekk

Noen ganger trenges det å innhente informasjon fra et eksternt kredittopplysningsselskap, for å kunne gjøre en korrekt kredittvurdering. Dette er en såkalt mikroopplysning, hvilket betyr at den ikke vil være synlig for banker eller andre kreditorer, og påvirker ikke din kredittverdighet negativt. En kredittopplysning blir foretatt når vi mangler informasjon, eller trenger å oppdatere informasjonen vi allerede har, i forbindelse med at du velger å handle med Klarna.

Klarnas Personvernerklæring

Vi i Klarna bryr oss om ditt personvern. Derfor behandler vi alltid personopplysninger på en ansvarlig måte og med ditt personvern i tankene. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Klarna Bank AB (publ) bruker dine personopplysninger når du bruker Klarnas tjenester ("Tjenestene") og blir en Klarna-bruker. Eksempler på bruk av Tjenestene våre er når du betaler med en av våre betalingsmetoder, når du kontakter oss, når du bruker nettportalen til Klarna, mobilapplikasjonen ("Klarna Appen"), eller når kontaktinformasjonen din blir automatisk utfylt i kassen til en butikk. Denne personvernerklæringen beskriver også dine rettigheter  i forbindelse med vår bruk av dine personopplysninger og hvordan du kan utøve disse rettighetene.

Vi", "vår" eller "oss" viser til Klarna Bank AB (publ), registrert i det svenske bolagsverket under organisasjonsnummer 556737-0431 og med hovedkontor lokalisert på Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige. I henhold til EUs personvernforordning (EU/2016/679) ("GDPR") er vi behandlingsansvarlig for de personopplysningene du gir oss eller vi samler inn om deg, og vi plikter å påse at personopplysningene blir behandlet i overensstemmelse med  relevant personopplysningsregelverk..

Klarna Bank AB (publ) er registrert i det svenske Bolagsverket med registreringsnummer 556737-0431, og med hovedkontor på Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige.