Personvernpolicy

 

Databehandler:

SB Ecommerce Group Oy / Freddystore, org. nr. 502081-4751, med adresse Aleksanterinkatu 26 A, 15140 Lahti, Finland, er personopplysningsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

SB Ecommerce Group Oy / Freddystore lagrer og behandler personopplysninger om kunder i samsvar med EUs databeskyttelsesforordning (GDPR). Kunden må godkjenne vilkårene i disse personvernreglene når man bestiller varer fra Freddy Store. Å oppgi personlige opplysninger er en forutsetning for bestillingen. Det er ikke mulig bestille fra vår nettbutikk uten å oppgi sine personlige opplysninger. 

Formålet med registeret er

  •     Å opprettholde kundeforhold, som for eksempel ordrebehandling, levering, garanti og fakturering
  •     Kunderelatert kommunikasjon, for eksempel forskjellige kampanjer. 
  •     Å forbedre brukeropplevelsen, anbefale produkter samt målmarkedsføring. 


Vi har god praksis for databeskyttelse ved håndtering og behandling av personopplysninger. Vi behandler personopplysninger lovlig i samsvar med EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). 

Vårt kunderegister inneholder følgende informasjon: 

  •     For- og etternavn
  •     E-post adresse
  •     Telefonnummer
  •     Adresse
  •     Betalingsinformasjon, kredittavtaler og annen faktureringsinformasjon. 
  •     Ordrehistorikk


Vi beholder bare din personlige informasjon i den tiden det kreves for å oppfylle bruksformålene som er beskrevet i denne personvernpolitikken. 


Personopplysningene mottas av: 

  •     Vårt selskap og dets ansatte. 
  •     En betalingspartner som mottar betalinger og håndterer fakturering. 
  •     Et transportselskap som leverer kundens varer. 

Informasjonen i registeret består av de opplysningene kunden selv har gitt oss i vår nettbutikk eller på en annen måte og gjennom forskjellige elektroniske datasamlinger. 

Vi bruker pålitelige avtaleparter for å overføre informasjon til en tredjepart. Alle parter har tatt hensyn til kravene i EUs databeskyttelsesforordning og annen lovgivning. 

Hvis du vil ha mer nøyaktig informasjon om hvilke selskaper eller myndigheter vi deler de personlige opplysningene med, kan du alltid kontakte oss. 

Registrerte personer har følgende rettigheter:

  •     Rett til å be om informasjon om deres personlige data. 
  •     Rett til å be om korrigering av personopplysninger. 
  •     Rett til å begrense håndteringen av personopplysninger (for eksempel retten til å nekte markedsføring) 
  •     Rett til å nekte behandlingen av personopplysninger.
  •     Retten til å tilbakekalle samtykke (for eksempel retten til å tilbakekalle samtykke for markedsføring) 
  •     Rett til å sende inn en klage til forbrukerombudet. 


Endringer må rapporteres via e-post til vår kundeservice på info@freddywear.no

Bruk av Cookies (informasjonskapsler) 

En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Cookies registrerer en unik ID som kan identifisere brukere. Freddystore bruker cookies i webtjenester for å tilby tjenester og for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Brukeren kan ikke identifiseres ved hjelp av cookies alene. Du kan godkjenne bruken av cookies eller slå dem av i nettleserinnstillingene.

 

Har du spørsmål om databeskyttelse? 

Du kan alltid stille spørsmål til vår kundeservice via e-post:  info@freddywear.no.


All informasjon er også tilgjengelig hos Datatilsynet: 

https://www.datatilsynet.no/


}