N.O.W.® Pants – Perfect pants made for #IMPOSSIBLEMOVEMENTS

Oppdag en helt ny Freddy-modell: N.O.W.® Pants!

Her kommer N.O.W.® Pants - den perfekte buksen i denim jersey som passer til enhver anledning!! N.O.W.® PANTS føles like behagelig som leggings og ser like fine ut som et par klassiske jeans.

Denne nye modellen med lommer og skjulte beltehemper passer fint til hverdagen, men takket være det bi-elastiske materialet kan du også bruke dem til trening! Det føyelige og myke materialet gir buksene en tett og behagelig passform.

Med N.O.W.® Pants finns det ingen #IMPOSSIBLEMOVEMENTS!

Dobbelt så elastisk, utrolig behagelig passform!

N.O.W.® Pants er laget av et nytt 100% bi-elastiskt materiale. Dette innovative materialet strekker seg i to retninger, og gjør det dobbelt så elastisk som et tradisjonelt elastisk stoff som bare trekker seg i en retning.

Det bi-elastiske materialet er enda mykere, mel fleksibelt og mer behagelig uten å bli rynkete. Det lette og myke stoffet tilpasser seg kroppen som gjør at buksene har en perfekt passform.

N.O.W.® Pants er tligjengelig i to forskjellige modeller: Skinny og Straight. Begge modellene har skjulte beltehemper og kommer med et belte som har en Freddy-tekst på. Buksen har tre lommer foran og to lommer bak. Det er en glidelås og to knapper foran.