Summer Sale Up to 30% off!
-10%

N.O.W® Pants - Mid Waist Skinny - Foldable Waist - N0 - Black

NOWY1MC001 - N
NOK 899.00

Pris mva 25 % | 0 %

NOK 809.10 Spar 10%
INGEN EKSTRA KOSTNADER! Prisen inkluderer alt med frakt, toll og mva.

Størrelsesguide

  • Fri frakt! Fri frakt!
  • 14 dagers returrett! 14 dagers returrett!
  • Den offisielle Freddy-butikken i Norge! Den offisielle Freddy-butikken i Norge!
Del share

Andre farger

N.O.W.® PANTS - Perfekte bukser for #impossiblemovements

Her kommer N.O.W.® Bukser - den perfekte denimbukse som passer til en hver anledning! N.O.W.®-buksene føles like komfortable som leggings og ser like fine ut som jeans! Denne nye modellen med lommer og skjulte beltehemper passer fint til hverdagen, men takket være det bi-elastiske materialet kan du også bruke dem til trening! Det føyelige og myke materialet gir buksene en tett og behagelig passform. Med N.O.W.® Pants finns det ingen #impossiblemovements!

To ganger så elastisk, garantert behagelig passform!

N.O.W.® Bukser er laget av et nytt 100% bi-elastisk materiale. Dette innovative materialet strekker seg i to retninger, og gjør det dobbelt så elastisk som et tradisjonelt elastisk stoff som bare trekker seg i en retning. Takket være dette blir buksene enda mykere, mer komfortabel og mer behagelige uten å bli rynkete. Det lette og myke stoffet tilpasser seg kroppen din og gjør at buksene har en perfekt passform.

N.O.W.® Pants - #impossiblemovements med stil

Det bi-elastiske materialet er føyelig og holdbart, og sømmene er forsterket. Dette gjør at N.O.W.® Pants passer perfekt til enhver anledning. Buksene ser ut som et par klassiske jeans med sine fem lommer og er derfor en trendy og allsidig bukse du bare må ha i garderoben.

N.O.W.® Pants er tligjengelig i to forskjellige modeller: Skinny och Straight. Begge modellene har skjulte beltehemper og kommer med et belte som har en Freddy-tekst på. Buksen har tre lommer foran og to lommer bak. Det er en glidelås og to knapper foran.

2021-10-07

Data-ark

Midje
Mid waist
Benlengde
Full lengde
Leg
Skinny
Kategori
N.O.W.® PANTS
Farge
Svart

Spesifikke referanser

ean13
8056226833665
upc
61046200

Du kommer kanskje også til å like